1

Om Oss

Altoros er et IT-konsulent- og programvareutvikling selskap med fokus på både bransje- og teknologikompetanse. Altoros leier ut dedikerte ressurser eller gjennomføre prosjekter fra A til Å med ressurser dere mangler. Vi tar oss av opp- og nedbemanning, slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomheten.

20

ÅR PÅ MARKEDET

140+

NORSKE KUNDER

400+

SYSTEMUTVIKLERE

1420+

FULLFØRTE PROSJEKTER

Hvorfor velge Altoros

Bransjeforståelse

Altoros mener at teknologien er et redskap for å gjøre jobben, den store ytelsesgevinsten ligger i bransjeerfaring og forståelsen for produktet som skal leveres. Derfor har vi kun erfarne produktutviklere, og bruker tid til å velge de med riktig bransjekunnskap ved oppbemanning av deres prosjekter.

Fleksibilitet / Kompetanse gjenbruk

Altoros sine kunder benytter våre tjenester som sitt konkurransefortrinn, og til å forenkle daglige utfordringer ved ressursplanlegging. Altoros vet at deres investert tid på opplæring og bli kjent med nye resurser tar tid, og derfor har Altoros bare fulltids ansatte som kan gjenbrukes senere selv etter endt prosjekt. Dette gir dere tid til å fokusere på deres oppgaver og selskapet sin kjernevirksomhet.

Redusere kostander

Altoros har tilgang til høyt kvalifiserte og erfarne mennesker i Øst-Europa og Sør-Amerika. Vi fokuserer på å koble de mennesker som har samme type jobb kultur, dvs. at kommunisert oppgave og hvordan oppgaven løses står til forventning. Altoros fokuserer på langsiktige relasjoner og finner mennesker som passer deres interne jobb prosesser om dere trenger en produsent eller en selvgående bidragsyter.

Spisskompetanse

For å kunne bygge spisskompetanse er det viktig at man fokuserer mye og lenge på en begrenset oppgave, da det er umulig å være «best i alt». Derfor gir Altoros dere tilgang til vår egen R&D avdeling som bygger opp spisskompetanse i ulike bransjer og teknologier. 80 prosent av kundene våre er fokuserte på kjerneteknologi og blir eksperter innen dette område, derfor setter de stor pris på tilgang til spisskompetanse utenfor sitt eget fokusområde.

TEKNOLOGI EKSPERTISE

BACKEND
MOBIL
FRONTEND
DATATEKNIKK
CLOUD NATIVE-UTVIKLING
NYSKAPNINGER

Kunder

Dedikert utviklingsteam

400+

Employees

30%

Employees

70%

Employees

+5

Join us on average every month

70% Employees

Application DevelopersUI/UX DesignersData Scientists

30% Employees

Cloud-Native and DevOps

56%

Seniors

44%

Middles

Partnere

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Våre lokasjoner

Altoros ble etablert i 2001 med hovedkontor i Silicon Valley (Sunnyvale, California). Vi har lokale salgsavdelinger i USA, Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Sveits og flere kontorer i Øst Europa og Argentina. Altoros er i vekst og vi har i dag mer enn 400 ansatte.

4900 Hopyard Rd., Suite 100, Pleasanton, CA 94588

Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo, Norway

Mannerheimintie 113, Aitio Business Park, 00280 Helsinki, Finland

Buenos Aires, Santa Fe

Młynarska st. 42 /115, 01-171 Warsaw

MD-2072, str. Independentei, 26/3, Kishinev

Toll-free855-ALTOROS

Merab Mamardashvili Street, N3, Commercial Space N4, Tbilisi

Kısla mah. 37 Sk. Cengizhan Apt. No:6/102 Muratpasa/Antalya

Suite 205, 15240 - 56th Avenue, Surrey, BC V3S 5K7

Blair House, Upper O'Connell Street, Ennis, Co Clare, V95FD1V

Kontakt Oss

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

jan-terje@altoros.no+47 21 92 93 00

Altoros Norge AS
Org.nr.: 894 684 992
Tordenskiolds gate 2,
0160 Oslo