1

Møt våre kunder

I de siste 19 årene har Altoros hjulpet mer enn 1200 programvareselskaper å akselerere utviklings sykluser og kutte kostnader innen programvareutvikling.

Kunder Tilbakemeldinger

Ved å samarbeide med Altoros har kundene våre kunnet bringe mer tid på kjernevirksomheten, jobbe tettere med deres kunder, lever sine produkter til markedet før konkurrentene, forbedret utviklingseffektivitet, programvarekvalitet og redusert sine kostnader.

Hvordan vi har hjulpet våre kunder

/ 12
01

Både kommunikasjon og oppfølging av problemer er presis.

Altoros har tatt fullt ansvar og utnyttet metoder for god prosjektledelse effektivt allerede fra første dag. Både kommunikasjon og oppfølging av problemer er presis, og den proaktive tilnærmingen og nesten konstante tilgjengeligheten er svært imponerende. Teamet deres vil til og med arbeide overtid for å sikre levering til avtalt tid.

Christoph Mussenbrock

Administrerende direktør i Etherisc

02

Jeg vil med glede anbefale Altoros for programvareutviklingsprosjekter.

Vi har hatt stor glede av Altoros. De var proaktive, foreslo nye og bedre løsning i stedet for se blindt på det vi ba om. De er gode til å kommunisere med sine kunder slik at vi alltid vet hva som skjer med prosjektet. Deres utviklere og testere har høy kompetanse både innen teknologi og fagkunnskap. Prosjektlederne er av meget høy klasse. Jeg vil med glede anbefale Altoros for programvareutviklingsprosjekter.

Øivind Falch

CEO, Inzafe AS

03

Vi fikk et programvaresystem med høy produktivitet.

Å jobbe sammen med Altoros gjorde det mulig å bygge et programvaresystem med høy produktivitet og optimalisert levering. Dette systemet er i stand til å ta bestillinger og forutsi lagerbeholdning mye raskere og mer effektivt. Vi hadde mulighet til å både integrere data fra deres ferdigløsninger og bygge ytterligere verktøy som enda ikke var tilgjengelige. Jeg vil si at Altoros og jeg sammen klarte å skape en lykkelig kunde, et mer effektivt produktleveringssystem og en skalerbar plattform for fremtiden.

Nolan Zandi

Grunnlegger og ledende løsningsarkitekt/ingeniør hos Zanobo-partnere

04

Vi er veldig fornøyd med Altoros. Selskapet har mennesker med god teknisk kompetanse, god forretningsforståelse og høy servicegrad. Altoros har vist stor fleksibilitet og er løsningsorientert. Vi vil absolutt anbefale dem til andre.

Håkon Kallevig

DAGLIG LEDER I TQM PARTNER AS

05

Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning.

Jarl Spandow

DAGLIG LEDER, EPOCKET HANDYMAN AS

06

Vi har brukt Altoros som tjenesteleverandør i flere år. De bidrar til å sette opp nye tester og kvalitetsrutiner. Vi opplever Altoros som løsningsorienterte og profesjonelle.

Jostein Tuhus Sørli

UTVIKLINGSDIREKTØR / CIO

07

Vi har jobbet tett med siden Altoros siden høsten 2006, og de har vist god gjennomføringsevne, god forretningsforståelse, sammen med evnen til å sette seg inn i ny teknologi. Vi ser på Altoros som en utvidet utviklingsavdeling hvor opplært forretningskompetansen kan gjenbrukes i nye prosjekter.

Thomas Hamm

DAGLIG LEDER, CONSAFE LOGISTICS AS

08

Vi har klart å levert flere nye tjenester på markedet på veldig kort tid. Dyktige og kreative utviklere hos Altoros har bidratt til å implementere våres tanker og ideer til virkelige produkter.

Lars Svenkerud

TEKNISK SJEF, TOUCH TECHNOLOGY AS

09

Vi anbefaler Altoros på det sterkeste. De leverte raskt flere meget komplekse applikasjoner til oss ved hjelp av banebrytende teknologier. Igjen, flott jobb!

Christopher Adorna

Sony

10

Odd Bjerga

CEO

11

Jan Gustav Nyheim

Daglig Leder av El-verdi

12

Tom Erik Borkenhagen

Medeier av Elektro Union AS

I listen nedenfor kan du finne en del av våre kunder. Hvis du har spørsmål eller vil få mer informasjon om våre kunder og referanser, vennligst kontakt oss.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Altoros har også bidratt med programvareutvikling av produkter tilpasset mange ulike bransjer. Våre fleksible løsninger og tjenester utnytter populariteten ved 10.000+ selskaper over hele verden, inkludert teknisk-orienterte selskaper og start-ups. Under har vi listet opp noen av våre kunder.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Kontakt Oss

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

jan-terje@altoros.no+47 21 92 93 00

Altoros Norge AS
Org.nr.: 894 684 992
Tordenskiolds gate 2,
0160 Oslo