1

Møt vår globale ledergruppe

Jan-Terje Nordlien

CEO

Jan-Terje Nordlien er daglig leder for Altoros Norge AS og har ansvaret for det Skandinaviske markedet. Jan-Terje har siden 1995 jobbet i ulike leder roller i IT bransjen, hos firmaer som Sybase, WM-data, Accenture, Consafe Logistics og Locus.

Renat Khasanshyn

GRUNNLEGGER OG STYRELEDER

Renat Khasanshyn er en saksområdet ekspert i tjenester og løsninger baserte på åpen kildekode og data mashups, han har stemmerett i de fleste tilfeller. I 2007 ble Herr Khasanshyn tildelt “Emerging Executive of the Year” Award, Massachusetts Technology Leadership Council. I 2006 stiftet Herr Khasanshyn Apatar. Apater er et verdens første on- demand progrmavareselskap med spesiell fokus på løsninger baserte på åpen kildekode. I 2001 var Renat Vice President of Engineering i forsikringsselskapet PriMed, Inc, Tampa, USA. I 2007 vant Herr Khasanshyn IBM Business Mashup Challenge. Han har stor interesse for ny teknologi og har evnen til å sette seg inn i nye systemer raskt of effektivt.

Andrei Yurkevich

PRESIDENT OG CTO

Andrei Yurkevich er President og Chief Technology Officer av Altoros og har ansvaret for å leveranse av IT-tjenester. Før Altoros, var Herr Yurkevich Program Manager i Tabak Invest Ltd, en ledende tobakk og utstyr distributør i Øst-Europa , og jobbet med Philip Morris, Reemtsma og følgende tobakk og utstyrsprodusenter som er Celanese Acetat, USA, Tobacco Products International Ltd, UK og Hauni Maschinenbau AG , Tyskland. Herr Yurkevich avsluttet Teknisk Univeristet i Hviterussland med en bachelorgrad i vitenskap.

Kontakt Oss

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

jan-terje@altoros.no+47 21 92 93 00

Altoros Norge AS
Org.nr.: 894 684 992
Tordenskiolds gate 2,
0160 Oslo