1

Dedikert utviklingsteam

Fleksibel opp-og nedbemanning av ditt utviklingsteam gir mange fordeler. Vi har kontorer i 9 land og mer enn 400 erfarne utviklere som kan hjelpe deg med å akselerere produktutviklingen.

Hør mer om hvordan vi jobber

Hvorfor Altoros

Vi har lang erfaring med prosjekt- og produktutvikling, og har bidratt med hjelp selskaper til å bli mer konkurransedyktige, gitt dem evnen til å ta på seg nye og større prosjekter som de ellers måtte takke nei til. Vi har levert utviklere med forretnings- og teknologikunnskap som virksomheten trenger. I tillegg holdes kostnadene nede ved bruk av vår fleksible bemanningsmodell.

Fleksibel bemanning

Benytt vårt utviklingsteam til å akselerere prosjektet ditt. Skaler opp og ned ditt team etter behov i løpet av dager eller timer. Vi er her for å hjelpe.

Reduser utviklingskostnaden

Vi har 16 års erfaring med å bygge opp dedikerte team. Et optimalt team med riktige ressurser holder også prosjektkostnadene nede.

Tilgang til spisskompetanse

Full tilgang til alle våre utviklingssenter i Øst Europa, Argentina og USA. Vi er over 400 ansatte med unik kompetanse som vi deler med våre kunder.

Personvern i fokus

Vi respekterer våre kunders personvern og proprietære opplysninger. Altoros overholder alle internasjonale lover og regler for personvern for å sikre at du alltid har kontroll.

Forutsigbarhet

Vi dedikerer våre team til ditt prosjekt for ubestemt tid, slik at du kan føle deg trygg på at prosjektet blir ferdigstilt. Vi fokuserer også alltid på fremtidige og kostnadseffektive løsninger.

Oppnå strategiske mål

Er prosjektet deres til bakpå? Våre prosjektledere og utviklings team kan hjelpe deg med å møte strategiske mål og få deg tilbake på sporet.

Utvid ditt team

Altoros bidrar med å bygge dedikerte team tilpasset til deres behov innen prosjekt og produktutvikling. Hos Altoros jobber vi transparent sammen med dere, og dere har full tilgang til alle prosjektdeltakerne og alt de produserer.

  • Vi bruker veldefinerte agile metodikker og effektive løsninger for kommunikasjon
  • Vi kjenner til de fleste løsninger innen IP-konferanse som Zoom, Skype, GotoMeeting, WebEx, skjermdeling, TeamViewer, video-konferanse.
  • Vi gir full tilgang til versjonskontrollsystemer for kildekode, dokumentasjon og oppgavesporing
  • Dere har alle rettigheter til alt som blir produsert, og en konfidensialitetsavtale (NDA) gi full beskyttelse av deres rettigheter

Veien til resultater

Resultatbaserte team
Vi forenkler programvareutvikling for våre kunder, slik at de kan konsentrere seg på kjernevirksomheten. Hvert team er selvgående, fokusert på forretningsmål og ansvarlig for resultatene.
Rask start innen 2-4 dager
Ingen grunn til å bruke tid på screening, intervju og tilpasning av programvareutviklere, vi kobler deg til et sammensveiset team klar til avspark.
Rask oppsett av prosjekt-skyinfrastruktur innen 2-4 dager i gjennomsnitt
Med forhåndsdesignede maler og automatiseringsverktøy kan vi hjelpe dere med å raskt sette opp infrastrukturen og starte opp prosjektutviklingen på rekordkort tid.
Få resultater annenhver uke
Første arbeidskode i produksjon innen 4-6 uker. Spritbaserte demoer annenhver uke.
Optimalisert kode-leveranse for bedre resultater
Vi streber etter å levere praktiske løsninger som møter deres behov. Ved å kun levere kode som øker verdi, sparer vi tid, penger og øker kvaliteten.
Resultatbasert måling
Du får hva du måler. Ved å fokusere på forretningsresultater bringe virksomheten deres til et helt nytt nivå i løpet av kort tid.
Smidig arbeidsstyrke
Vi streber etter å levere praktiske løsninger som møter deres behov. Ved å kun levere kode som øker verdi, sparer vi tid, penger og øker kvaliteten.
Har du spørsmål om vår tilnærming?

Kontakt Oss

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

jan-terje@altoros.no+47 21 92 93 00

Altoros Norge AS
Org.nr.: 894 684 992
Tordenskiolds gate 2,
0160 Oslo