Vil du akselerere Windows Phone utvikling?

Vil du akselerere Windows Phone utvikling?

Ifølge In-Stat Group, så forventes 44% prosent årlig vekst på smartphones forsendelser over de neste fem årene. Forrester Research laget en analyse som viser at 47% av bedrifter planlegger utvikling av mobile applikasjoner innen 12 måneder og 68% av små og mellomstore bedrifter planlegger utviklingen i stort tempo.

Med lang erfaring innen Mobile programvareutvikling, kan Altoros hjelpe dere med å redusere utviklingssykluser og forbedre avkastning på investeringen (ROI) for programvareleverandører som utvikler applikasjoner for håndholdte mobilenheter eller bringe Mobile-programmering inn i bedriftsmarkedet. Tilgang til beste mobile-utviklere og test team fører til at våre kunder kan redusere time-to-markedet og overvinne utfordringer knyttet til utvikling av mobile brukergrensesnitt og mobile teknologiske utfordringer.

Nyere Windows Phone utvikling erfaring:

Microsoft-sertifiseringer:

Fordeler du kan oppnå ved våre tjenester:

 • En bred kunnskap innen en rekke mobile plattformer: Windows Phone, Android, iOS.
 • Du kan redusere mobile utviklingskostnader og øke effektiviteten ved hjelp av tjenester utført av Altoros sine utviklere som jobber fra utviklingssenter i Minsk, Hviterussland. Du kan faktisk spare opptil 30% av det eksisterende mobile utviklingsbudsjettet.
 • Vel etablert programvareutvikling livssyklus og kvalitetssikring prosedyrer. Forbedring avkastning på investeringen (ROI)
 • Altoros har fokus på Mobile programvareutvikling og forstår at programvareutvikling er ikke det samme som prosjektutvikling med faste rammer.
 • Teamet av 200+ erfarne konsulenter delt på kontorer i USA, Hviterussland, Norge, England, Sveits, Sverige, Finland, Argentina og Danmark.
 • Unik vurderingssystemet som motiverer gruppemedlemmer for konstant forbedring, viser deres personlige utvikling som igjen øker effektiviteten på utvikleren.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS