Unike talenter

Unike talenter

Altoros disponerer i dag unike talenter og enestående kompetanse. Unike talenter du ikke finner andre steder.

Hvorfor er programvarehus interessert i toppsjiktet av utviklingsressursene?

Neashore selskaper strukturer utviklingsteamet etter pyramide modeller i henhold til kostnad. Fordelingsnøkkelen kan være en prosjektleder og opp til 19 gruppemedlemmer. Denne modellen gir høyere marginen når det tilføyes flere uerfarne utviklere. Denne modellen er tilstrekkelig for arbeid som er nøye planlagt, svært repeterende og hvor suksessfaktoren kun er avkastningen, og ikke konkurransefortrinn i markedet. Hos de fleste nearshore leverandører har teamstruktur og prosjektmodeller fokusert på å bygge rimelige team. Altoros tenker langsiktig og har fokus på å bygge balanserte og effektive team som kan lage produkter som takle fremtidens utfordringer.

Hvordan skiller Altoros seg fra andre

Altoros leverer tjenester innen prosjektledelse, produktutvikling og kvalitetssikring til bedrifter med behov for programvareutvikling. Selskapene krever oftere ressurser med høyere utdanning og med fordypning i matematikk, informatikk og andre ingeniørstudier. Altoros ser behovet for fagfolk med riktig bransjekunnskap, talent, erfaring, forståelse for markedet og hvordan markedet fungerer, dette vet vi gir bedriftene raskere oppstart, enklere kommunikasjon, lavere prosjekt kostnader og raskere time-to-market. Altoros har erfarne produkt utviklere som har dyp erfaring og ekspertise i avanserte teknologier som du ikke finner andre steder i verden. Våre erfarne spesialister har universitetsgrad og høyere fra de beste østeuropeiske universiteter og Altoros jobber sammen med universitetene om felles nytte og verdi for sine kunder.

Erfaring betyr mye for oss

For programvareutvikling er samarbeid mellom team og dele erfaring essensielt for å kunne lykkes. Våre ingeniører har 7-8 år erfaring som er mye høyere enn gjennomsnittet i bransjen.
Vi er innforstått at erfaring sammen med bransjeforståelse vil gi et konkurransefortrinn ved bemanning av teamet.

Kvalittsteamet

Altoros har fokus på programvareutvikling og forstår at programvareutvikling ikke er det samme som prosjektutvikling med faste rammer. Våre profesjonelle spesialister vil hjelpe deg å skape et velfungerende nearshore-team som gir konkurransefortrinn i markedet. Altoros vet hvordan det fungerer.
Altoros har fokus på å velge riktig ressurs til riktig jobb og disponerer erfarne produkt utviklere med høy ytelse og lang erfaring. Våre spesialister er vant til å jobbe tett med kunder til å gjøre kunders hverdag enklere.

Gjennom et nært og godt samarbeid med Altoros kan uavhengige programvareleverandører (ISV-er) og bedrifter oppnå en økonomisk fordel og enda bedre resultater.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av ditt produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjønen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS