Benchmarking av teknologi

Benchmarking av teknologi

Test ytelse og velg riktig Big data-teknologi

Det finnes mange etablerte industristandarder og leverandører innen Big Data. Ved å levere utviklere til teknologileverandørene Couchbase, NuoDB, Joyent, RightScale med flere og bruke deres produkter i kundeprosjekter har Altoros gjennom mange år bygget opp kjennskap til de beste Big Data-teknologiene som brukes.

I dag er det mange selskaper som starter opp å bruke Big Data i sine bedrifter. Altoros har bidratt med å analysere behovene og målene for hva de ønsker å oppnå. Ved hjelp av lang erfaring med å teste de ulike systemene for ytelse etter de kravene og målene som stilles, har kunden spart tid og penger på leverandørvalg og funnet den optimale kombinasjonen av teknologi og plattform.

Kunden slipper da å lære seg alle de nye teknologiene som skal vurderes og bygge opp kompetanse rundt avanserte finjusteringer av API og ytelse på produkter de ikke vil ta i bruk senere, men vil heller bygge denne kompetansen på de produkter som blir valgt.

«Ubegrenset» skalering

Ved å ta i bruk NoSQL / NewSQL og andre teknologier innen distribuert databehandling kan Altoros hjelpe dere å bygge Big Data-løsninger som er skreddersydd til deres behov og kan enkelt skaleres opp når behovet stiger.

Fokus på strategi

Frigjør tid til forretningskritiske oppgaver og hold din posisjon foran konkurrentene ved at Altoros identifiserer den beste kombinasjonen av Big Data-teknologi som passer deres behov og mål.

Reduser utviklingstid og kostnader ved å ta i bruk erfarne utviklere og konsulenter innen Big Data-teknologier.

Simuler og test kapasiteten

Bevis om ditt produkt er klar for de planlagte datamengdene ved å teste det på flere titalls eller hundrevis av servere basert på forventede belastninger.

Øk ytelsen

Ved å analysere den eksisterende Big Data-løsningen kan Altoros finne hvor det er rom for forbedringer og komme med detaljerte anbefalinger om hvordan man kan finjustere ytelsen og holde kostnader for utstyr nede.

Lang erfaring i benchmarking av Big Data-verktøyer og nettsky-teknologier

Kontakt oss for å delta i våre fremtidige FoU-prosjekter
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS