Sikkerhetstjenester

Sikkerhetstjenester

McAfee har gjort en undersøkelse, som viser at 4,6 milliarder dollar gikk tapt som følge av krenkelser eller urettmessig bruk av immaterielle rettigheter og 600 millioner dollar ble brukt i erstatning.
Innen sikkerhet leverer Altoros, kjører revisjon for å identifisere og evaluere problemer knyttet til sikkerheten av programvare, forbedrer ytelsen og gjører produktet stabilt og sikkert.

Vi utfører følgende løsninger innen redusering av sikkerhetsrisiko:

 • Altoros utfører alle typer rådgivingsoppdrag innen IT-risikoområdet. Vi gir anbefalinger hvordan slike sikkerhetsrisikoer kan elimineres.
 • Vi bruker mange ulike metoder for å finne sikkerhetshull.
 • Vi kan gjøre “refactoring” av eksisterende kode for å gi bedre lesbarhet av kildekode og forbedre hastighet og produktiviteten.

Fordeler for din bedrift:

 • Altoros tilbyr tjenester innen onsite og nearshore testing som gir fleksibilitet og frigjør ressurser som kan konsentreres om kjernevirksomheten og bedriftens langsiktige utvikling.
 • Vi aksepterer forespørsel på norsk, svensk og dansk
 • Altoros utfører tjenester innenfor håndtering av data og forretningsprosesser

 

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS