Presentasjon

Presentasjon

Altoros er et IT-konsulent- og programvareutvikling selskap med fokus på både bransje- og teknologikompetanse. Altoros leier ut dedikerte ressurser eller gjennomføre prosjekter fra A til Å med ressurser dere mangler. Vi tar oss av opp- og nedbemanning, slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomheten.

Hvorfor velge Altoros

Bransjeforståelse:

Altoros mener at teknologien er et redskap for å gjøre jobben, den store ytelsesgevinsten ligger i bransjeerfaring og forståelsen for produktet som skal leveres. Derfor har vi kun erfarne produktutviklere, og bruker tid til å velge de med riktig bransjekunnskap ved oppbemanning av deres prosjekter.

Fleksibilitet / Kompetanse gjenbruk:

Altoros sine kunder benytter våre tjenester som sitt konkurransefortrinn, og til å forenkle daglige utfordringer ved ressursplanlegging. Altoros vet at deres investert tid på opplæring og bli kjent med nye resurser tar tid, og derfor har Altoros bare fulltids ansatte som kan gjenbrukes senere selv etter endt prosjekt. Dette gir dere tid til å fokusere på deres oppgaver og selskapet sin kjernevirksomhet.

Redusere kostander:

Altoros har tilgang til høyt kvalifiserte og erfarne mennesker i Øst-Europa og Sør-Amerika. Vi fokuserer på å koble de mennesker som har samme type jobb kultur, dvs. at kommunisert oppgave og hvordan oppgaven løses står til forventning. Altoros fokuserer på langsiktige relasjoner og finner mennesker som passer deres interne jobb prosesser om dere trenger en produsent eller en selvgående bidragsyter.

Spisskompetanse:

For å kunne bygge spisskompetanse er det viktig at man fokuserer mye og lenge på en begrenset oppgave, da det er umulig å være «best i alt». Derfor gir Altoros dere tilgang til vår egen R&D avdeling som bygger opp spisskompetanse i ulike bransjer og teknologier. 80 prosent av kundene våre er fokuserte på kjerneteknologi og blir eksperter innen dette område, derfor setter de stor pris på tilgang til spisskompetanse utenfor sitt eget fokusområde.

Fakta

Etablert: 2001

Hovedkontor: Silicon Valley (Sunnyvale, California, USA)

Europakontor: Oslo, Norge

Avdelinger: USA, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannina, Sveits

Utviklingssenter: Hviterussland, Ukraina, Argentina

Ansatte: 300

Utviklere: 250 (15000 i vårt nettverk)

Erfaring: 2,5% Junior-nivå, 91,5 % Mid- / Senior-nivå, 6,0% Team Lead-nivå

Utdannelse: 96% av alle ansatte med universitets utdannelse innen informatikk, matematikk og/ eller fysikk

Tilvekst: 73% i snitt per år

Norske kunder: Over 80 (2014)

Kunde fordeling: 40% av kundemassen er norsk

Ledelsen

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

  Jan-Terje Nordlien er daglig leder for Altoros Norge AS og har ansvaret for det Skandinaviske markedet. Jan-Terje har siden 1995 jobbet i ulike leder roller i IT bransjen, hos firmaer som Sybase, WM-data, Accenture, Consafe Logistics og Locus.

  E-mail: jan-terje@altoros.no
  Tel: +47 21 92 93 00

  Fyll ut følgende skjema slik at vi kan kontakte deg:

  Tel: +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992

  Kongens gate 3
  0153 Oslo, Norge   Kunder snakker

   • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjønen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

    Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

   © 2009 – 2019 Altoros Norge AS