Partnere

Partnere

Altoros er partner med topp IT industriledere for å levere den høyeste graden av teknisk ekspertise, få tilgang til beste praksiser, og finne de mest passende løsningene for våre kunder.

Hortonworks ble grunnlagt av Hadoop kjerne-utviklere fra Yahoo! og er leverandør av en enterprise-nivå dataplattform. Partnerskap med Hortonworks hjelper Altoros å bygge tett integrert og lett distribuert store datamiljøer. Med kompetanse på disse verktøyene kan Altoros levere systemer som kan lagre, behandle og administrere data i nesten alle formater og skala.

Takket være samarbeidet med Cloudera, som er en etablert leverandør av Hadoop-basert programvare og tjenester, kan Altoros utnytte enterprise-nivå teknologier og verktøy for store datalagring og prosessering. I dag klarer Cloudera titusenvis av Hadoop-noder og er en av de største bidragsyterne med kode til Hadoop-økosystemet.

Altoros er partner med Amazon for å utnytte verdien som Amazon Web Services bringer til skyutvikling. Som implementeringspartner, har Altoros fått dyp kompetanse i å utnytte AWS-plattformen og løse en rekke tekniske problemer. Vi hjelper våre kunder å bygge infrastrukturløsninger på et enterprise nivå og dra nytte av AWS-baserte applikasjoner som gir skalerbarhet, funksjonsstabilitet og kostnadseffektivitet.

Altoros er Microsoft sertifisert partner, som gir tilgang til profesjonell rådgivning, opplæring, implementering, vedlikehold og support direkte fra industrilederen. Teamet av Microsoft sertifiserte utviklere ved Altoros har en bevist evne til å levere topp kvalitet .NET-applikasjoner som tilfredsstiller Microsofts standarder innen programvareutvikling. Våre kunder drar nytte av de nyeste versjonene av Microsoft-programvaren, oppdateringspakker og testingsløsninger.

Partnerskap med Canonical, selskapet bak Ubuntu, gir Altoros team kompetanse i Ubuntu Openstack-verktøysettet og Ubuntu Juju orchestration-verktøyet. Sammen med Pivotal og Canonical, jobber Altoros med Juju Charms for Cloud Foundry PaaS.

Altoros er en nær samarbeidspartner av Pivotal, selskapet bak Cloud Foundry som er en ledende open source Platform-as-a-Service-løsning. Våre systemutviklere sammen med Cloud Foundry-teamet arbeider med ulike moduler av plattformens kjerne på Pivotal kontor i San Francisco. Takket være dette samarbeidet får Altoros kunder tilgang til topp ekspertise i Cloud Foundry for å bygge tilpassede PaaS-løsninger.

Partnerskap med den ledende leverandøren av Ruby on Rails-tjenester hjelper Altoros å bevæpne sine kunder med de nyeste Rails-baserte innovasjonene. Engine Yard sine skybaserte RoR-plattformer hjelper våre kunder å øke avkastningen, åpne opp nye markedsmuligheter, og skape trygge omgivelser for å jobbe med sårbare data. Vi distribuerer raskt offentlige og private skyer gjennom å tilpasse den beste Ruby on Rails-teknologien kan tilby.

New Relic er den ledende SaaS-leverandøren av applikasjonsytelse løsninger. Ved å samarbeide med New Relic bringer Altoros den høyeste graden av kvalitetssikring til sine kunder. Dette partnerskapet gir Altoros kraftige evner for overvåking, feilsøking og finjustering av web-applikasjoner i sanntid. Alt dette hjelper oss å betydelig redusere tid til programutvikling og testing.

Kontakt oss for å lære hvordan våre partneres ekspertise kan hjelpe dere å akselerere deres programvareutvikling.
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjønen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS