Etablering og styring nearshore produktutvikling

Etablering og styring nearshore produktutvikling

I dag blir programvareleverandører stadig utfordret til å levere produktene raskere til markedet og samtidig kutte kostnader, derfor vil de fleste bemanne nearshore deler eller hele programvareutviklingen i bedriften. Men 50% av prosjektene som blir bemannet nearshore når ikke forventningen ifølge Gartner. Problemet er at de fleste IT-sjefene ser på prisreduksjon, uten å ta hensyn til prosessendring og operasjonellforbedring.
Hvis du har gjort ting riktig, da kan selskapet oppnå kostnadsbesparelser fra 25 til 30 prosent dersom IT bemanningen var vellykket, ifølge Gartner analytikere. Altoros kan hjelpe programvarehus med å nå eksisterende eller planlagte strategiske mål og overvinne utfordringer knyttet til gjennomføring av prosjektet nearshore. Altoros kan hjelpe deg med å identifisere foretningsmuligheter, kartlegge om dere er klare til å ta i bruk nearshore bemanning, hjelpe dere med å finne riktig nearshore leverandør etter dine spesifikke behov, sette opp ett produktivt team og redusere risikoen ved styring av nearshore utviklere.

Tjenester vi tilbyr:

 • Gjennomføre vurdering av selskapet for å se hvor moden dere er til å utføre tjenester innen nearshore bemanning. Altoros vil da vurdere erfaring, prosesser, kvalitetsrutiner, administrative verktøy og ROI mål.
 • Evaluering av ulike leverandører inkludert analyse av IT-ressurser, prosess kompetanse, langsiktig ressursforvaltning, tilgjengeligheten, prisen på arbeidskraft, administrasjon og infrastruktur, tidssoner forskjeller, kulturell kompatibilitet og språkbarrierer med mer.
 • Finne riktig måleparameter til å måle fremgang i prosjektet, måle utviklernes produktivitet og gjennomføringsevne.
 • Hjelpe til med å redusere risiko innen datasikkerhet, personvern, immateriell rettighet, fysisk sikring av leverandørens lokaler, geopolitiske og kulturelle utfordringer.

Fordeler for din bedrift:

 • Altoros tilbyr tjenester innen onsite og nearshore testing som gir fleksibilitet og frigjør ressurser som kan konsentreres om kjernevirksomheten og bedriftens langsiktige utvikling.
 • Vi aksepterer forespørsel på norsk, svensk og dansk
 • Mer enn 10 års kompetanse innen etablering av nearshore relasjoner, måling av leverandørens gjennomføringsevne og etablere arbeidsflyt for gjennomføring.
 • Unik vurderingssystemet som motiverer gruppemedlemmer for konstant forbedring, viser deres personlige utviklingen og øker effektiviteten på utvikleren.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?




  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS