Fleksibel bemanning av Microsoft .Net utviklere

Fleksibel bemanning av Microsoft .Net utviklere

Altoros har lang erfaring med å hjelpe norske selskaper til realisere produktutvikling rasker og mer kostnadseffektivt. Tilbakemeldinger fra over 80 norske kunder på hva de verdsetter ved Altoros modellen er:

 • Fleksible tilgang til utviklere. Altoros har kun fulltidsansatte, noen som muliggjør gjenbrukes av deres innleide utviklere, for eksempel etter endt prosjekt og mellom prosjekter; gjenbruk av kompetanse og mindre tid på opplæring.
 • Tilgang til ekspertise som kunden kanskje ikke ønsker å ha in-house.
 • Tilgang til utviklere i lavkostland som har samme jobbkultur og som er enkle å kommunisere med og forstår deres behov. Og kundene sier at utviklere fra Altoros er en god diskusjonspartner, løsningsorienterte og er selvdrevne.

Siden 2001, har Altoros opprettet Web, Desktop og mobile applikasjoner for logistikk, transport, telekommunikasjon og andre næringer.

.NET utviklingstjenester:

Gjennomfører produktutvikling fra prototyping, utvikling og testing til ferdig produkt, og dekker alle roller som prosjektleder, arkitekter, tester, utviklere og designere

Utviklingstjenester: Web, Windows Phone, Desktop osv.

Utviklingen av .NET applikasjonsserver for Android og iOS-programmer

Utvikler moderne og tidsriktige programvaren med n-lags arkitekturer og systemintegrasjon med de fleste ERP og CRM-systemer

Hvorfor bruke Altoros sitt .NET Team:

Altoros sin .Net avdeling ble stiftet i 2001 og består av mer enn 40 .NET-utviklere

Avdelingen består hovedsakelig av «Microsoft Certified Professionals»

91,5% av teammedlemmene er erfarne midt – og seniornivå utviklere

Teamet bruker veletablerte utviklingslivssykluser og kvalitetsprosesser, test-drevet utvikling (TDD), osv.

Altoros utvikler tilpassede Web, mobile og desktop programmer som dekker hele .NET teknologistakken.

Kompetanse områder:

Data layer

Databases

MS SQL Server, MongoDB, Google BigQuery, Hyperion, Oracle

Data access layer

MS .NET, Entity Framework, LINQ to SQL, REST, NHibernate

Business layer MS .NET Framework, Visual Basic, C#, LINQ, Lua
Web service WCF, RESTful, SOAP
Front-end

Web

Silverlight, ASP.NET MVC, ASP.NET, HTML5+CSS3, AngularJS, Bootstrap, CoffeeScript, jQuery, JavaScript

Desktop

WPF, Console apps, Windows forms

Mobile

Windows Phone

Cloud technologies Windows Azure, Cloud Foundry
Business inteligence MS SQL Server Analysis Services, MS SQL Server Reporting Services, MS SQL Server Integration Services, Queues
Testing & Collaboration MS Visual Studio, Selenium, Apache jMeter, HP Loadrunner, Subversion SVN, MS VS Team Foundation Server

*Trenger du hjelpe med å finne det du leter etter, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss vis vår kontaktskjema, e-post eller ring oss, så skal vi hjelpe til etter beste evne.

Microsoft-sertifiseringer:

Photo: .Net utviklere fra Altoros

.NET utviklere fra Altoros

Hvorfor Altoros:

 • Kostnadseffektiv og fleksibel utvikling. Fleksibilitet i bemanningsmodell og ved bruk av erfarne utviklere med riktig bransjekunnskap gir lavere kostnader.
 • Høy utdannelse. 96% av Altoros sine ansatte har universitetsutdannelse i matematikk, fysikk eller informatikk eller høyer grad.
 • Meget høy kunden tilfredsstillelse. 94% av Altoros sin kundemasse ønsker å anbefale Altoros til sine forretningspartnere.
 • Lokal tilstedeværelse. 250 fulltids ansatte utvikler, 10 kontorer (California, Massachusetts, Norge, Danmark, Storbritannia, Sveits, Argentina og Øst Europa).

Nylig .Net-erfaring:

Kundene uttalelser:

“Vi jobber med Altoros sine utviklere som om de var våre egne, det er som å ha ett ekstra avdeling med fleksibel antall ansatte. Utviklerne er selvgående, kreativite og har dyp teknisk kompetanse.”

Jarl Spandow
Daglig leder i ePocket Handyman AS

“Vi ser på Altoros som en utvidet utviklingsteam med meget god forretningsforståelse som kan gjenbrukes i våre nye prosjekter.”

Thomas Hamm
Daglig leder i Consafe Logistics AS

“Vi er veldig fornøyd med Altoros. Selskapet har mennesker med god teknisk kompetanse, god forretningsforståelse og høy servicegrad. Altoros har vist stor fleksibilitet og er løsningsorientert. Vi vil absolutt anbefale dem til andre.”

Håkon Kallevig
Daglig leder i TQM Partner AS

Egen avdeling med FoU:

Få unik tilgang til Altoros sitt in-house FoU avdeling som jobber de mest innovative teknologiene for å hjelpe kundene med å levere programvare raskere med forbedret ytelse og til en lavere kostnad. Nyeste forskning rapporter:

Be om et gratis, uforpliktende tilbud!  Snakk med en våre eksperter

  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Altoros Norge AS
  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS