Vil dere akselerere Java-utvikling?

Vil dere akselerere Java-utvikling?

I 14 år har Java-utviklere hos Altoros vært med å hjelpe kundene til å utvikle robuste, sikre, skalerbare og ytelseskrevende distribuerte løsninger. Vårt team har utført flere ytelsesevalueringer (benchmarks) av de mest populære NoSQL databasene og verktøy for distribuerte løsninger. Altoros sine team jobber også med flere teknologileverandørene innen distribuerte løsninger, med sitter derfor på en unik kompetanse ned i kjernen av produktene.

Java systemutviklingstjenester

Design og utvikling av ytelseskrevende og distribuerte systemer ved hjelp av NoSQL databaser og andre verktøy innen distribuert løsninger.
Ytelse optimalisering av eksisterende løsninger
Teknologi vurdering

Hvorfor bruke Altoros sitt Java Team:

Unik kjernekompetanse innen NoSQL og distribuert databehandlingsverktøy

Altoros har bygget opp en unik kompetanse innen Big Data verktøy, da våre utviklere er med å utviklere kjerneteknologien sammen med og internt hos mange av teknologileverandører innen distribuert databehandling. Altoros sin FoU har bygget opp «bransje standarden» for funksjonell- og ytelsesevaluering av distribuerte verktøy som Cassandra, MongoDB, Couchbase, NuoDB, Hive, Cloudera, Hortonworks, MapR med flere.

Sertifiserte Senior utviklere med lang bransjeerfaring

Java avdelingen består av 91,5 % senior-, midlevel utviklere og har bygge opp unike kompetanser gjennom 14 år. Bransjekompetanse omfatter helse-, telekom, energi, logistikk, media, bygg og industri og andre næringer.

Markedsledende innen Big Data konsulenttjenester

Altoros har blitt anerkjent som markedsleder i Hadoop og Big Data rådgivning ifølge studie ved Clutch (tidligere: SourcingLine), som er ett forskningsselskap med base i Washington, DC. Last ned rapporten (pdf).

Kompetanseområder

Høyt ytelseskrevende og skalerbare systemer.

Altoros bygger skalerbare og ytelseskrevende applikasjoner som kan behandle opptil 100.000 forespørsler per sekund med sanntidsanalyse og rapportering basert på historiske data.

Dataanalyse og behandling.

Altoros utvikler dataanalyse algoritmer med bruk av verktøy som Hadoop, Spark, Storm, Hive, Impala med flere. Disse løsningene gjør det mulig for kundene å raskt analysere milliarder av poster, finne mønstre og avhengigheter til å bruke resultatene i deres egne programmer og rapporter. Disse dataene gir en riktig og verdifull kilde til informasjon og som beslutningsgrunnlag. Mer om dataanalysetjenester.

Microservices applikasjoner.

Altoros designer og utvikler skalerbare microservices applikasjoner i samsvar med «tolv-faktor app»-standarden for web og SaaS løsninger. Vårt team har lang erfaring i distribusjon og skalering microservices med hjelp av Cloud Foundry og Docker.

Tingenes internett.

Med Altoros sin kompetanse i å bygge tingenes internett (IoT) løsninger, kan dere få full kontroll over alle enheter som er koblet til nettverket. De løsningene som vi har utviklet for en rekke helsetjenester og energiselskaper bruker vi anerkjente og velprøvde løsninger som binære protokoller (for eksempel Protobuf), som dekker høye krav til hastighet, oppe tid, feiltoleranse, skalerbare og i stand til å holde kontakten til tusenvis av aktiverte enheter samtidig.

Programvare for forretningsautomatisering.

Altoros bygger om og automatiserer komplekse og tidkrevende forretningsprosesser. Våre kunders løsninger får nye funksjoner og forbedret UX for håndtering av forretnings oppgaver, som gjør de ansatte til å justere prosess gjenstander og egenskaper når de vil trenge i fremtiden. Dermed gir vi eierne å spare tid og kutte kostnader.

Kompetanse områder:

Distributed Computing Tools Apache Hadoop (incl. Cloudera, Hortonworks, MapR), Cloudera Impala, GPU Computing (Cuda, OpenCL), Hive, Kafka, Pig, Storm, Spark, Tez, Solr
NoSQL Solutions Cassandra, Couchbase, HBase, MongoDB, NuoDB, Redis
Relational Databases Oracle, MySQL, PostgreSQL, MariaDB
BI Analytical Tools Oracle BI, Pentaho, Tableau
Microservices Cloud Foundry, Eureca, Hystrix, Spring Boot, Spring Cloud, Google Protobuf, RabbitMQ
UI Frameworks AngularJS, Backbone, React.js

*Trenger du hjelpe eller mer informasjon, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via var kontaktskjema, e-post eller ring oss, så skal vi hjelpe til etter beste evne.

Siste Java-prosjekter:

Hvorfor Altoros:

 • Bransjekunnskap. Altoros sitt Java team fokusere på gjenbruk av bransjekunnskap og erfaring.
 • Spisskompetanse. Tilgang til spisskompetanse, f.eks. Hadoop, og NoSQL ekspertise.
 • Erfaring. Altoros en global selskap som erfaring siden 2001 og fokuser på produktutvikling til teknologiselskaper og bedrifter.
 • Kostnadseffektiv og fleksibel utvikling. Fleksibilitet i bemanningsmodell og ved bruk av erfarne utviklere med riktig bransjekunnskap gir lavere kostnader.
 • Høy utdannelse. 96% av Altoros sine ansatte har universitetsutdannelse i matematikk, fysikk eller informatikk eller høyer grad.
 • Meget høy kunden tilfredsstillelse. 94% av Altoros sin kundemasse ønsker å anbefale Altoros til sine forretningspartnere.
 • Lokal tilstedeværelse. 250 fulltids ansatte utvikler, 10 kontorer (California, Massachusetts, Norge, Danmark, Storbritannia, Sveits, Argentina og Øst Europa).
Photo of Altoros Java developers, Big Data developers

Java, Hadoop og NoSQL utviklere fra Altoros

Hvordan jobber vi:

Alle kunden av Altoros er unike og har ulike behov, derfor har vi bygget opp en meget fleksibel bemanningsmodell med mål om å gjøre deres hverdag enklere:

Hvilken type samarbeid trenger du?

 • Produktutvikling
 • Pprosjektgjennomføring
 • Support og vedlikehold

Hvilke behov skal dekkes?

 • Kapasitet økning
 • Fleksibel kapasitet økning – hjelp med å ta «toppene»?
 • Spiss-kompetanse
 • Bransjekunnskap

Hvilke forretningsmessige mål kort- og langsiktig?

 • Redusere time-to-markedet for produktet
 • Tilvekst / Kunnskap
 • Deadlines
 • Redusere kostander

De grunnleggende engasjement modeller er:

 • Prosjektbaserte tjenester
 • Dedikerte utviklere eller team

Vi jobber hele tiden med å finne løsninger som gjør hverdagen deres enklere og mer kostnadseffektiv. Mange velger å kombinere ett lite dedikert team og bemanne opp toppene til gjennomføring av ulike prosjekter. Siden Altoros har kun fulltidsansatte tar vi vare på opplært kompetanse, og «dine» utviklere i gode hender selv mellom prosjektene.

Kundene uttalelser:

“Vi jobber med Altoros sine utviklere som om de var våre egne, det er som å ha ett ekstra avdeling med fleksibel antall ansatte. Utviklerne er selvgående, kreativite og har dyp teknisk kompetanse.”

Jarl Spandow
Daglig leder i ePocket Handyman AS

“Vi ser på Altoros som en utvidet utviklingsteam med meget god forretningsforståelse som kan gjenbrukes i våre nye prosjekter.”

Thomas Hamm
Daglig leder i Consafe Logistics AS

“Vi er veldig fornøyd med Altoros. Selskapet har mennesker med god teknisk kompetanse, god forretningsforståelse og høy servicegrad. Altoros har vist stor fleksibilitet og er løsningsorientert. Vi vil absolutt anbefale dem til andre.”

Håkon Kallevig
Daglig leder i TQM Partner AS

Be om et gratis tilbud!  Snakk med en av våre eksperter


  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS