Vil du akselerere Apple iOS utvikling?

Vil du akselerere Apple iOS utvikling?

Ifølge Evans Data Gruppe, så er test-kravene innen kryss-plattform utvikling den mest krevende utfordringen, som blir forverret p.g.a problemstillinger knyttet til begrenset tilgang til enhetens API-er. Det er bare 7% av de mobile programmerere for Apple iPhone som har en programmerings erfaring innen mobil utvikling og nødvendig erfaring innen Objective – C. Dette er noe som fører til forsinkelser, lengre tid før produktet kommer til marked og med høy teknologis risiko.

Med lang erfaring innen iPhone-prosjekter, kan Altoros hjelpe dere med å redusere utviklingssykluser og forbedre avkastning på investeringen (ROI) for programvareleverandører som utvikler applikasjoner for håndholdte mobilenheter eller bringe iPhone-programmering inn i bedriftsmarkedet. Tilgang til beste iPhone-utviklere og test team fører til at våre kunder kan redusere time-to-markedet og overvinne utfordringer knyttet til utvikling av mobile brukergrensesnitt og mobile applikasjoner.

Nyere iOS utvikling erfaring:

Fordeler du kan oppnå ved våre tjenester:

 • En bred kunnskap innen Objective-C, iPhone SDK (OpenAL, Cocoa Touch, Quartz, OpenGL ES, Xcode, Interface Builder, etc.), OS X iPhone (Mac OS X), AJAX, PHP/XML
 • Teamet av 200+ erfarne konsulenter delt på kontorer i USA, Hviterussland, Norge, England, Sveits, Sverige, Finland, Argentina og Danmark.
 • Kortere tid til leveranse og evne til å møte stramme tids frister
 • Vel etablert programvareutvikling livssyklus og kvalitetssikring prosedyrer
 • Fleksibel bemanning av utviklingsteamet
 • Betydelige reduserte utviklingskostnader og tilgang til beste iPhone utviklere med høy ytelse og lang erfraing
 • Unik vurderingssystemet som motiverer gruppemedlemmer for konstant forbedring, viser deres personlige utvikling som igjen øker effektiviteten på utvikleren

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS