Få nesten endeløs skalerbarhet med NoSQL / NewSQL datalager

Få nesten endeløs skalerbarhet med NoSQL / NewSQL datalager

Forrester hevder at 60 til 90% av databaseytelsesproblemer er knyttet til bruk av SQL. Store mengder data kan føre til applikasjonens tidsavbrudd, treg responstid, og generell brukermisnøye.

NoSQL og NewSQL løsninger ble utviklet for å løse svakhetene i RDBMS teknologien ved å innføre en skjemaløs tilnærming, automatisk sharding, støtte av distribuert spørring, og integrert caching.

Aktiver distribuert databehandling og avansert analyse

Som tjenesteleverandør til sånne teknologiselskaper som Joyent, Couchbase, RightScale, NuoDB, og andre, kan Altoros hjelpe dere å legge en skalerbar NoSQL / NewSQL skylagring til deres eksisterende system for å hjelpe dere å bygge enterprise-nivå datalagringsløsninger.

Bygg en skalerbar DB for deres belastningstype

Finn den mest hensiktsmessige løsningen for deres bestemt type belastning gjennom forundersøkelser og benchmarking.

Fremskynd data mining / behandling

Eliminer ytelsesproblemer med funksjonell og ikke-funksjonell optimalisering. Aktiver distribuert databehandling for å få resultater raskere.

Ta frem skjulte verdier fra deres data

Implementer forbedret dataanalyse, statistiske beregninger, visualisering, og søk / filtrering.

Bygger enterprise-nivå datalagringssystemer siden 2001

 • Altoros er et sterkt team med mer enn 250 mennesker på 9 lokasjoner i verden (California, USA, Norge, Danmark, Finland, Storbritannia, Sveits, Argentina, og Øst-Europa).
 • En portefølje med mer enn 50 prosjekter som bruker MongoDB, Cassandra, HBase, Couchbase, Riak, Amazon Dynamo, Google BigTable, og andre NoSQL/NewSQL systemer.
 • Våre FoU ingeniører utførte flere behchmark studier av NoSQL og cloud-løsninger utgitt av CIO.com, NetworkWorld, ComputerWorld, TechWorld, og andre bransjemagasiner.
 • Fleksible enarbeidsmodeller i henhold til deres prosjektbehov

big_data_bi_consultants_2016_croppedAltoros har blitt anerkjent som en bevist markedsleder i Hadoop og Big Data rådgivning, ifølge en studie av Clutch (ex-SourcingLine), et forskningsselskap i Washington, DC.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS