Immaterielle rettigheter

Immaterielle rettigheter

Data beskyttelse

Altoros ble opprettet i USA av kjente amerikanske entreprenører innen programvareindustrien. Selskapet tilbyr ulike integrasjonstjenester for selskaper som lager egen programvare. Altoros utvikler innovative produkter baserte på patenterte teknologier. Vi forstår og respekterer dine immateriell rettighet og forplikter å holde dine data trygt og beskyttet.

Kontroll på datasikkerhet Altoros tilbyr

I tillegg til strenge rutiner og kontroll på kundenes datasikkerhet, så oppdaterer Altoros sine ansatte med oppdatert informasjon innen informasjonssikkerhet.
Altoros sin sikkerhet strategi skal bidra til at sikkerheten i bedriften omfatter krav, regler og tiltak for å avdekke og redusere sikkerhetsrisikoen og inkluderer beskyttelse av immateriell rettighet. Sikkerhetstjenester Altoros tilbyr omfatter alt fra forvaltning av menneskelige ressurser, ansattes atferd, bedriftens atferd, nettverksikkerhet, fysisk sikring og den juridiske strukturen av vårt selskap.

En sikker IT-infrastruktur

Altoros har bygd ut en god infrastruktur som er en forutsetning for å sikrere og bygget en mer rasjonell informasjonsbehandling. Altoros har etablert rammeverket for å standardisere sikkerhetsarbeidet som virksomheten står ovenfor.
Beskyttelse av immaterielle eiendeler er en oppgave Altoros tar prioriterer. Altoros har laget en bunnsolid forretningsmodell rundt de unike behovene til software selskaper, og vi garanterer eksepsjonell håndtering av patenter, forretningshemmeligheter, kildekoden, opphavsrett og data. Altoros har bygget høyre idealer og tøffere sikkerhetsstandarder enn andre serviceselskaper fordi vi vet hvor avgjørende immaterielle rettighet er for produktselskaper.

Altoros dreier seg om mer enn å følge opp på internasjonale standarder og retningslinjer. Altoros beskytter dine data og immaterielle eiendeler.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS