Hvordan vi jobber

Hvordan vi jobber

Altoros tilbyr et bredt spekter av forretningsmodeller og jobber hardt til å finne ut hva som passer best for dere. Vi hjelper dere med:

 • å finne hvilken type nearshoringsarbeid som passer for deres bedrift
 • å bygge et optimalt team og størrelse av nearshoring ressurser
 • å nå planlagte strategiske mål: muliggjøre raskere tid-til-marked, redusere utviklingskostnaden, utfylle ferdigheter
 • langsiktig planlegging av arbeidsform og utviklingsstrategi

Vi passer på at dere får jobben utført raskt, effektivt og lønnsomt. Vår ekspertise omfatter en rekke modeller på tvers av flere prosjekter.

Våre forretningsmodeller inkluderer:

Prosjekt-baserte tjenester

Dedikert team

Bygge-drive-overføre modellen

Unike fordeler

Vi samarbeider nært med uavhengige programvareleverandører (ISV-er) og nystartet bedrifter og kan starte med et lite team som etter hvert vil vokse til en viktig samarbeidspartner. 

Altoros har lang erfaring med å bygge opp kompetanse og dele erfaringer med kundens prosjektleder, slik at prosjektet blir mer effektivt med riktig fokus på nødvendig funksjonalitet, effektiv prosjektstyring og økonomi.
Store og teknisk kompliserte prosjekter trenger en sterk og riktig styring av prosjektet. Det bidrar til å spare tid, penger og redusere administrasjonskostnader. Altoros tilbyr mer fleksibilitet og sikrer at alle jobber mot et felles mål uten å bli kjørt seg fast i byråkratiet og lange beslutningssykluser.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjønen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS