Fremskynde analysen av store data med Hadoop

Fremskynde analysen av store data med Hadoop

Et korrekt oppsatt Hadoop klynge kan analysere en menneskelig genom (DNA informasjon om arv: no.wikipedia.org/wiki/Genom) i løpet av noen timer, mens en dårlig optimalisert oppsett kommer til å bruke flere dager og dobbelt så mange noder. Selv Hadoop er et gratis produkt, så finnes det mange potensielle utfordringer . Selv en liten feil i algoritmen din kan føre til betydelige unøyaktigheter i sluttresultatene. Andre vanlige fallgruvene inkluderer særegenheter ved forskjellige OS og distribueringer, utfordringer med oppsett av klynger, virtualisering, osv.

Skalere til petabyte av data og hundrevis av noder

Altoros har levert skalerbare Hadoop-baserte løsninger innen data-søk, analyse og virualsiering for ledende teknologileverandører som Joyent, Couchbase, RightScale og mange flere.

Bygg opp og optimalisere store Hadoop klynger

Altoros kan bidra med å sette opp, implementere, teste slik at du får en Hadoop klynger som yter optimal, uansett størrelser og kompleksitet.

Lag avanserte algoritmer

Design algoritmer for distribuert datasystemer tilpassede dine analyse behov.

Oppnå tilnærmet uendelig skalerbarhet

Bygg distribuerte systemer som lett kan skaleres til petabyte av data og hundrevis av noder.

Implementer prosessautomatisering

Automatiser utrulling, administrasjon og ytelse overvåking av store Hadoop-klynger.

Hadoop-baserte løsninger fra klynger overvåking til maskinlæring:

 • Altoros har bygget opp sin spisskompetanse innen Hadoop-baserte dataanalyseverktøy som Mahout, Hive, Pig, Chukwa, Oozie, Zookeeper, osv. gjennom lang erfaring ved å gjennomføre prosjekter innen komplekse systemer siden 2001.
 • Gjennomført over 20 vellykkede oppsett av Hadoop klynger, den største av dem består av 400 + noder.
 • Du får tilgang til 100 + profesjonelle forskere som jobber for de mest anerkjente universiteter i Øst-Europa. Basert på hva prosjektet trenger, så kan våre ingeniører utfører arbeidet i deres lokaler eller fra ett av våres kontorer.
 • Vår FoU avdeling har utførte flere ytelsestester av Hadoop implementeringer, NoSQL databaser og Cloud løsninger. Mange av forskningsrapportene er utgitt av CIO.com, NetworkWorld, ComputerWorld og andre elektroniske tidsskrifter.

big_data_bi_consultants_2016_croppedAltoros har blitt anerkjent som en bevist markedsleder i Hadoop og Big Data rådgivning, ifølge en studie av Clutch (ex-SourcingLine), et forskningsselskap i Washington, DC.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS