Vil dere akselerere Front-end / JavaScript-utvikling?

Vil dere akselerere Front-end / JavaScript-utvikling?

I dag bruker flere og flere mennesker mobile enheter for å få tilgang til web-innhold, noe som gjør brukeropplevelse på en rekke plattformer mer utfordrende enn noensinne. Altoros har senior utviklere med lang kompetanse i Javascript, CSS3, HTML5, og Responsive Web Design som kan dekke deres behov til å bygge nye eller forbedre eksisterende løsninger. Våre Javascript programmerere har utviklet avanserte programmer for dusinvis av bransjer, inkludert telekommunikasjon, markedsføring, e-handel, sosiale nettverk og mange andre bransjer siden 2001.

JavaScript / Front-end utviklingstjenester:

Utvikling av «responsive web-applikasjoner» med Javascript og HTML5 CSS3

Design og prototyping av brukervennlig brukergrensesnitt

Porting av eksisterende applikasjoner til Java (f.eks Flash / Flex til Java)

Utvikling av Javascript-rammeverk

Kompetanse områder:

Responsive Web Design frameworks Bootstrap, ZURB Foundation
CSS extensions SASS, Less
JavaScript frameworks Backbone.js, AngularJS, Spine.js, KnockoutJS, Ember.js, Meteor, YUI, Sproutcore, Mootools, ExtJS
Tools and libraries React.js, JQuery, CoffeeScript, Three.js, TypeScript, Require.js, Underscore.js, Marionett, Grunt, Raphaël, Dojo
Server-side environments Node.js

*Trenger du hjelpe med å finne det du leter etter, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via vår kontaktskjema, e-post eller ring oss, så skal vi hjelpe til etter beste evne.

Hvorfor bruke Altoros sitt javaScript Team:

Erfarne utviklere i Javascript, HTML5 og CSS3

Mye prosjekterfaring med «responsive web design» og multiplattform webapplikasjoner

Tilgang til 250 eksperter innen teknologier som Big Data, Ruby, .NET, Java, som dekker alle roller i ett prosjekt som arkitekter, prosjektledere, utviklere og testere.

91,5% av teammedlemmene er erfarne midt – og seniornivå utviklere.

Hvorfor Altoros:

Siden 2001, har Altoros opprettet Web, Desktop og mobile applikasjoner for logistikk, transport, telekommunikasjon og andre næringer.

 • Kostnadseffektiv og fleksibel utvikling. Fleksibel og enkel bemanningsmodell. Kutt kostander ved bruk av erfarne utviklere med riktig bransjekunnskap.
 • Høy utdannelse. 96% av Altoros sine ansatte har universitetsutdannelse i matematikk, fysikk eller informatikk eller høyer grad.
 • Meget høy kunden tilfredsstillelse. 94% av Altoros sin kundemasse ønsker å anbefale Altoros til sine forretningspartnere.
 • Lokal tilstedeværelse. 250 fulltids ansatte utvikler, 10 kontorer (Norge, Sverige, Finland, Danmark, California, Massachusetts, Storbritannia, Sveits, Argentina og Øst Europa).

Se våre siste JavaScript-prosjekter:

Kundene uttalelser:

“Vi jobber med Altoros sine utviklere som om de var våre egne, det er som å ha ett ekstra avdeling med fleksibel antall ansatte. Utviklerne er selvgående, kreativite og har dyp teknisk kompetanse.”

Jarl Spandow
Daglig leder i ePocket Handyman AS

“Vi ser på Altoros som en utvidet utviklingsteam med meget god forretningsforståelse som kan gjenbrukes i våre nye prosjekter.”

Thomas Hamm
Daglig leder i Consafe Logistics AS

“Vi er veldig fornøyd med Altoros. Selskapet har mennesker med god teknisk kompetanse, god forretningsforståelse og høy servicegrad. Altoros har vist stor fleksibilitet og er løsningsorientert. Vi vil absolutt anbefale dem til andre.”

Håkon Kallevig
Daglig leder i TQM Partner AS

Kontakt oss for mer informasjon  Snakk med en av våre eksperter


  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS