Forskning og utvikling

Forskning og utvikling

Forny raskere en konkurrenter!

Langsiktig suksess for et teknologiselskap er avhengig av en solid utviklingsstrategi og evne til å levere produkter og tjenester raskere enn konkurrentene. Men det er vanskelig å holde seg oppdatert med alle de nye verktøyene og systemene som dukker opp hver måned. Selv om man følger alle de nyeste oppdateringene, er det vanskelig å velge en lønnsom og stabil løsning.

Få mer profitt med nye teknologier

For å hjelpe våre kunder med å finne løsninger for ikke-standard utfordringer, finne ”beste praksiser” og forbedre ytelsen, har Altoros bygget opp en FoU-avdeling. Avdelingen følge med på nye løsninger, teknologier samt kjører tester, analyser og benchmarker disse nye teknologiene kontinuerlig. Våre FoU-studier er hovedsakelig fokusert på:

Med erfaring fra ledene teknologileverandører som Couchbase, NuoDB, Joyent, RightScale kan Altoros bidra med å løse utfordringer knyttet til Big data som flytting av data, datalagring, skalerbarhet, ytelse osv.

Ved bistand fra over 100 kunnskapsrike matematikk- og dataforskere kan dere få hjelp til å dra ut skjulte verdier fra terabyte av informasjon som er lagret unna av deres selskap. Vi kan definere og finne skjulte mønstre, forutsi hendelser, vurdere risiko, avdekke misligheter eller bygge selvlærende anbefalingsverktøy.

For å hjelpe våre kunder å øke ytelsen ved å skalere til hundrevis av noder, har Altoros tett samarbeid med Eucalyptus, Cloudera, Hortonworks og andre nettskyleverandører.

Akselerer utgivelsessykluser og reduser kostnadene med kryssplattformutvikling. Få effektivt inntjening på produkter og tjenester ved å bygge applikasjoner som kjører på flere systemer og dekker størst mulig andel av kundemassen.

Vår FoU-avdeling har gjennomført flere leverandør-uavhengig studier

Noen av våre benchmarking studier ble publisert på CIO.com, i NetworkWorld, ComputerWorld, TechWorld og andre elektroniske tidsskrifter:

 • Leverandør-uavhengig sammenligning av NoSQL-databaser: Cassandra, HBase, MongoDB, og Riak
 • Sammenligning av ulike nettskyplattformer: CloudStack, Eucalyptus, vCloud Director, og Openstack
 • Hadoop på Windows Azure: Hive vs JavaScript for behandling av Big data
 • Hadoop + GPU: Øk ytelsen til deres store dataprosjekt ved 50x-200x?

Last ned en fullversjon av forskningen fra vår Benchmark og forskning-side.

Vennligst gi oss beskjed om dere ønsker å delta i noen av våre fremtidige forskingsprosjekter eller få mer informasjon om de nyeste studiene.
.

Kontakt oss for å få større utnyttelse og profitt ved bruk av ny teknologi
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjønen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS