Engasjement Modeller

Engasjement Modeller

Altoros hjelper selskaper som ønsker å utarbeide en langsiktig nearshoring virksomhetsstrategi som inkludere etablering av ny nearshoring datterselskaper i markedet.

Vi tilbyr et bredt spekter av forretningsmodeller og jobber hardt til å finne ut hva som passer best for deg:

 • Vi hjelper deg med å finne hvilken type nearshoringsarbeid som passer for din bedrift
 • Vi hjelper deg med optimalt team og størrelsen av nearshoring ressurser
 • Vi hjelper bedrifter med å nå planlagte strategiske mål: muliggjør raskere time-to-market, redusere utviklingskostnaden, osv.
 • Langsiktig planlegging av arbeidsform og utviklingsstrategi

Vi passer på at du får jobben utført raskt, effektivt og lønnsomt. Vår ekspertise omfatter en rekke modeller på tvers av flere prosjekter.

De grunnleggende engasjement modellene inkluderer:

 • Prosjekt-baserte tjenester
 • Utvidet Team
 • Bygge-drive-overføre

Fordeler for din bedrift:

Vi samarbeider nært med uavhengige programvareleverandører (ISV-er) og kan starte med et lite team som etter hvert vil vokse til en viktig samarbeidspartner.
Altoros har lang erfaring med å bygge opp kompetanse og dele erfaringer med kundens prosjektleder, slik at prosjektet blir mer effektivt med riktig fokus på nødvendig funksjonalitet, effektiv prosjektstyring og økonomi.
På store og teknisk kompliserte prosjekter er sterk og riktig styring av prosjektet viktig, det bidrar prosjektet til å spare tid , penger og redusere administrasjonskostnader.
Altoros tilbyr mer fleksibilitet og sikrer at alle jobber mot et felles mål uten å bli kjørt seg fast i byråkratiet og lang beslutningssykluser.

Build-operate-transfer (BOOT)/Bygge-drive-overføre

Denne modellen er spesielt rettet mot bedrifter som ønsker å sette opp datterselskap, men som ikke vil gjøre en betydelig investering i prosjekter før de har realisert gevinster ved et dedikert team. Med denne modellen får du fordelene med å sette opp oppgaver på den mest kostnadseffektive måte. Altoros hjelper å skape ett dedikert nearshoring utviklingspartner som utfører både utvikling og forvaltning prosjektet ditt og etter gjennomføring av prosjektet, overfører Altoros eiendeler og overleverer driften til kunden.
Altoros fungerer som en samarbeidspartner som tar ansvar på et strategisk og taktisk nivå og utarbeider forretningsstrategi som genererer gode resultater.
Under startfasen utfører Altoros strategisk rådgiving i henhold til dine krav og tekniske spesifikasjoner. Under drift fasen forsetter Altoros kjøre forretningsoperasjoner i henhold til bestemte mal, prosjekt kostnader og salgs prognoser for å nå effektive resultater.
Etter at det nyetablerte selskapet har blitt en selvstendig enhet, overfører Altoros eierskapet av hele driften til deg. Med vårt globale nettverk, rask responstid, utmerket kvalitet og konkurransedyktige priser blir Altoros en riktig samarbeidspartner for deg.

Altoros har nødvendige tekniske ferdigheter med forretningsmessig forståelse og ansetter fagfolk med betydelig bransjeerfaring og kunnskap på lang sikt. Vi hjelper å utvikle den menneskelige kapitalen i selskapet i form av en faglært arbeidskraft.
Du kan kontrollere fordeling av kompetanse i prosjekter. Våre konsulenter skal være en direkte forlengelse av ditt eksisterende utviklingsteam. Resultatet er økt produktivitet og reduserte utviklingskostnader.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjønen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS