Dedikert utviklingsteam

Dedikert utviklingsteam

Fleksibel opp- og nedbemanning av ditt team gir mange fordeler

Altoros har lang erfaring med prosjekt- og produktutvikling. Vi har bidratt med hjelp til selskaper til å bli mer konkurransedyktige, gitt dem evnen til å ta på seg nye og større prosjekter som de ellers måtte takke nei til. Altoros har levert utviklere med forretnings- og teknologikunnskap som virksomheten trenger. I tillegg holdes kostnadene nede ved bruk av vår fleksible bemanningsmodell.

Frigir tid for å få mer fokus på kjernevirksomhet og hjelp med produktutvikling

Altoros bidrar med å bygge dedikerte team tilpasset til deres behov innen prosjekt og produktutvikling. Hos Altoros jobber vi transparent sammen med dere, og dere har full tilgang til alle prosjektdeltakerne og alt de produserer. Vi bruker veldefinerte agile metodikker og effektive løsninger for kommunikasjon. Vi kjenner til de fleste løsninger innen IP-konferanse som Skype, GotoMeeting, WebEx, skjermdeling, TeamViewer, video-konferanse. Vi gir full tilgang til versjonskontrollsystemer for kildekode, dokumentasjon og oppgavesporing. Dere har alle rettigheter til alt som blir produsert, og en konfidensialitetsavtale (NDA) gi full beskyttelse av deres rettigheter.

Akselerer utgivelse

Lever ditt produkt til markedet før konkurrentene. Skaler opp og ned ditt team etter behov i løpet av dager eller timer.

Tilgang til spisskompetanse

Full tilgang til våre utviklingssenter fra Hviterussland i øst til Argentina og USA i vest. Alle de har noe felles og mye unik kompetanse som de ønsker å dele.

Kostandskontroll

Vi har 15 års erfaring med å bygge opp dedikerte team utenfor Norge. Et optimalt team med riktige ressurser holder også prosjektkostnadene nede.

Altoros er lokalisert på 9 steder i verden og har mer enn 250 utviklere

 • Siden 2001 har vi etablert oss i USA (California, Massachusetts), Norge, Danmark, Sverige, Storbritannia, Sveits, Argentina og Øst-Europa.
 • I 2014 har 80 bedrifter valgt Altoros som sin norske IT-leverandør.
 • Tilgang til vår FoU-avdeling, hvor vi tester de siste trendene og nyeste teknologiene.
 • Altoros har blitt bemerket verden over for nyvinning og erfaring innen Big Data.

Ønsker du å diskutere hvordan du kan akselerere levering av ditt produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS