Vil du akselerere BlackBerry programvareutvikling?

Vil du akselerere BlackBerry programvareutvikling?

Ifølge Evans Data Gruppe, så er test-kravene innen kryss-plattform utvikling den mest krevende utfordringen, som blir forverret p.g.a. problemstillinger knyttet til begrenset tilgang til enhetens API-er. Det er bare 14% av de mobile programmerere for BlackBerry som har programmerings erfaring innen mobil utvikling. Dette er noe som fører til forsinkelser, lengre tid før produktet kommer til marked og med høy teknologis risiko.
Med lang erfaring innen mobilutvikling og BlackBerry-prosjekter, kan Altoros hjelpe dere med å redusere utviklingssykluser og forbedre avkastning på investeringen (ROI) for programvareleverandører som utvikler applikasjoner for håndholdte mobilenheter eller bringe BlackBerry-programmering inn i bedriftsmarkedet. Tilgang til beste BlackBerry-utviklere og test team fører til at våre kunder kan redusere time-to-markedet og overvinne utfordringer knyttet til utvikling av mobile brukergrensesnitt og mobile applikasjoner.

Se våre utvalgte BlackBerry-prosjekter

Fordeler du kan oppnå ved våre tjenester:

 • En bred kunnskap innen BlackBerry-programmering (RIM OS, Standard Java Micro Edition APIs inkludert MIDP/CLDC og en rekke JSRs; enhanced Java API for BlackBerry)
 • Du kan redusere mobile utviklingskostnader og øke effektiviteten ved hjelp av tjenester utført av Altoros sine utviklere som jobber fra utviklingssenter i Minsk, Hviterussland. Du kan faktisk spare opptil 30% av det eksisterende BlackBerry utviklingsbudsjettet.
 • 10+ eksperter innen BlackBerry-programmering og fleksibel bemanning av utviklingsteamet.
 • Vel etablert programvareutvikling livssyklus og kvalitetssikring prosedyrer, inkludert kryssplattform tilnærming
 • Altoros har fokus på BlackBerry-programvareutvikling og forstår at programvareutvikling er ikke det samme som prosjektutvikling med faste rammer.
 • Teamet av 200+ erfarne konsulenter delt på kontorer i USA, Hviterussland, Norge, England, Sveits, Argentina og Danmark.
 • Unik vurderingssystemet som motiverer gruppemedlemmer for konstant forbedring, viser deres personlige utvikling som igjen øker effektiviteten på utvikleren.

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS