Big data ekspertise

Big data ekspertise

Hvordan håndtere stadig voksende medgder data - før det er for sent

Vanskelig å lagre unna, analysere dataen og dyrt å lagre – Big data/store data mengder fører til at applikasjoner går tregere, treg responstid, og økte lagringskostander av Big data. Men gjøre noe nyttig av de store mengder av ustrukturert informasjon er bare halvparten av problemet. For å være konkurransedyktig har du fortsatt behov for å bruke det fulle potensialet av dine data. De som ikke klarer å ta denne risikoen for å gjøre viktige beslutninger, de som bruker ufullstendige opplysninger, mister flere muligheter og konkurransefortrinn.

Optimalisere systemet for å støtte ekstreme laster

Ved å levere konsulenter til lendene teknologileverandører som Couchbase, RightScale, NuoDB, Joyent, og andre kunder kan Altoros behandle dine Big data behov knyttet til data søk, analyse, skalering, osv. Du kan forbedre ytelsen ved å implementere skalerbare NoSQL lagrer og distribuere lastbalansering med Hadoop-baserte løsninger.

Implementere raskere database

Øke lese og skrive hastigheten av data ved å forsterke systemet ditt med ekstremt raske, skjemaløste NoSQL / NewSQL lagre.

Raskere dataanalyse

Akselerere databehandling med Hadoop distribuert databehandling. Redusere TCO ved å automatisere utvikling, administrasjon og dataanalyse.

Effektivt visualisere resultatene

Få mer verdi ut av dataene dine raskere ved å fokusere på de viktigste tingene med avansert visualisering og statistikk.

Tilpasse skalerbarhet

Tilnærment ubegrenset utvidelse av din nettskylagring eller krymp den etter endret behov. Distribuer, administrer og overvåk store klynger med tilpasset oppsett og server maler.

Benchmark mot konkurrenter

Bevis at systemet er klar for Big data / store data med leverandør-uavhengig benchmarking mot konkurrenter på dusinvis / hundrevis av servere, optimalisert i henhold til forventet behov.

Over 10 års erfaring i å bygge stor-skala systemer:

 • Bred erfaring i NoSQL / NoSQL og nettsky teknologier som Hadoop, MongoDB, Cassandra, HBase, Couchbase, Riak, Amazon Dynamo, Google BigTable, og andre Big data verktøy
 • Vår FoU avdeling har utførte flere benchmarker av populære NoSQL og nettsky-løsninger utgitt i CIO.com, NetworkWorld, ComputerWorld, TechWorld og andre elektroniske tidsskrifter.
 • Få tilgang til over 100 profesjonelle matematikere og data forskere som arbeider for de mest anerkjente universitetene.
 • Spis kompetanse på å bygge distribuerte dataløsninger for BigData for enterprise bedrifter – den største klyngen som var utviklet av ingeniører hos Altoros besto av over 400 noder

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av ditt produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS