Benchmarking og forskning

Benchmarking og forskning

I løpet av de siste årene har våre FoU-ingeniører utført flere benchmarks av nye teknologier (for eksempel NoSQL-databaser, Hadoop, Cloud Foundry PaaS, osv.) Noen av våre studier ble publisert av CIO.com, NetworkWorld, ComputerWorld, TechWorld, og andre bransjemagasiner. Her kan dere laste ned disse white papers for å få resultatene av våre funn på ytelse, funksjoner som støttes, optimering, osv. (På Engelsk)

Denne rapporten gir en grundig analyse av de ledende NoSQL-systemene: Cassandra, MongoDB, og Couchbase. I motsetning til andre sammenligninger som fokuserer bare på ett eller to dimensjoner, vil denne forskningen sammenligne databasene fra mer enn 20 vinkler, inkludert ytelse, skalerbarhet, tilgjengelighet, enkel installasjon, vedlikehold, datakonsistens, feiltoleranse, replikering, gjenvinning, osv. Med 29 diagrammer har denne studien også en scoring rammeverk / mal for å evaluere og sammenligne NoSQL-datalagre for bestemt bruk basert på vekten av hvert kriterium.

Blant alle åpne kildekode-prosjekter i kategorien som kalles Platform-as-a-Service, har OpenShift og Cloud Foundry samlet de sterkeste utviklingsmiljøene. Med lignende funksjonalitet og mål, gjør både det mulig å skrive kode i en rekke språk og distribuere applikasjoner til offentlige eller private skyer. Begge er i en ekstremt rask utvikling. Likevel eksisterer det ikke noen dyptgående sammenligninger av OpenShift og Cloud Foundry. Hensikten med denne forskningen er å gi enhøyt-nivå oversikt over Cloud Foundry og OpenShift, side ved side. Med to tabeller og to diagrammer, beskriver den deres funksjoner, støttet språk, rammeverk, verktøy, arkitektur, historie, osv.

Denne 65-siders studien sammenligner de største Hadoop-distribusjonene: Cloudera, MapR, og Hortonworks. Med 83 diagrammer, viser den hvordan klynger av forskjellig størrelse utfører under 7 typer arbeidsbelastninger. Last ned denne studien å finne ut hvilke av Hadoop-distribusjonene passer bedre deres prosjektbehov og hvordan man kan overvinne begrensninger som kan forsinke distribusjonene.

Å bygge en anbefalingsmotor for en stor nettbutikk innebærer en rekke utfordringer, spesielt hvis man må håndtere store datasett. I denne forskningen sammenligner våre dataforskere to tilnærminger for å implementere en Hadoop-basert anbefalingsmotor for filmer. Last ned denne studien for å lære hvordan generering av assosiasjonsregler avviker fra clustering av data, se resultatene av begge implementeringene, og utforsk tre måter å optimalisere kvaliteten på filmanbefalinger.

Dagens web-applikasjoner håndterer massive datasett som krever systemer av høy ytelse for bearbeiding og analyse. Men informasjon blir enda mer verdifull, hvis man effektivt kan visualisere den. Denne forskningen sammenligner tre populære, men betydelig forskjellige Javascript-biblioteker og evaluerer hvordan de håndterer massive datasett og sanntids visualisering.

Designet for å erstatte den tradisjonelle RDBMSen, kan NoSQL-databaser gi nesten endeløs skalerbarhet og god ytelse for dataintensive bruk. Men med så mange forskjellige alternativer rundt, kan det være riktig vanskelig å velge en NoSQL-database for en interaktiv web-applikasjon. Dette white paperet gir en oversikt over tre populære NoSQL-løsninger: Cassandra, MongoDB, og Couchbase, samt en leverandør-uavhengig sammenligning av ytelsen av disse produktene som kan brukes som en guide når man velger en NoSQL-database.

For noen tid, var det ingen løsninger fra Microsoft for å behandle store data i skyen. Nylig lanserte Microsoft Hadoop på Windows Azure-tjenesten for å gjøre det mulig å fordele belastningen og øke hastigheten på beregninger ved hjelp av Windows Azure. Denne artikkelen gir en oversikt over to out-of-the-box måter å behandle store data med Hadoop på Windows Azure—Hive-spørring og JavaScript-implementeringer—og sammenligning av resultatene.

Mangfoldigheten av NoSQL-databaser gjør det vanskelig å velge det beste verktøyet for en bestemt sak. De objektive undersøkelsene er sjeldne, og tester blir ofte utført av NoSQL-leverandørene selv. Denne forskningen er vår leverandør-uavhengige analyse av fire største NoSQL-databaser, basert på resultatene målt under seks forskjellige arbeidsoppgaver.

Cloud computing er fortsatt en av de heteste temaene innen IT i dag. Dette fordi Cloud computing har nesten bare sterke oppsider som: økt effektivitet, kostnadsbesparelser, skalerbar infrastruktur, høy ytelse, og sikret datalagring.
Imidlertid er informasjon om populære Cloud systemer vanligvis partisk og full av reklame, noe som gjør det vanskelig å velge en Cloud-plattform.
Denne leverandør-uavhengig «white paper» inneholder en sammenligning mellom de mest populære produktene innen Cloud-løsninger. I tillegg finner du alt fra tips om bug-fiksing og å hjelpe til å velge den optimale produkt for deg.

Når et selskap har dusinvis eller hundrevis av ansatte, eller når ansikt-til-ansikt kommunikasjon mellom teammedlemmene er begrenset, blir metoden for personlig tilbakemelding et upålitelig middel til evaluering av ansatte. Denne studien beskriver effektive, konsekvente metoder for vurdering av ansatte og deres motivasjon basert på beste praksis, gjennomførte intervjuer, og timer med diskusjoner – samt en del prøving og feiling.

Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjønen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

    Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

© 2009 – 2019 Altoros Norge AS