Lavkost fleksibel IT bemanning

Lavkost fleksibel IT bemanning

Trapp opp så fort som prosjektet trenger flere utviklere

Ifølge Gartner (2012), halvparten av alle prosjekter mislykkes fordi de ikke klarer å følge tildelt tid eller budsjett. Selv om du finner flere utviklere, kan dette alene ikke nødvendigvis være nok for å overholde tidsfrister. Typiske forsinkelser knyttet til transaksjoner mellom selskaper, kunnskapsoverføring, og friksjon som nye medlemmer kan medbringe til teamet, gjør det vanskelig å trappe opp raskt. Som følge av dette, risikerer du å betale en lønn til ansatte som ikke leverer, for å ikke nevne skatter, trygd, ledelse, overhead, osv.

Fokus på kjernevirksomheten, mens vi tar produktutvikling

For å la deg bygge opp teamet raskere, kan Altoros bidra med å bygge dedikerte team tilpasset til behovene i ditt prosjekt. Agile metodikk, Skype, skjerm-deling, og andre interaksjon verktøy som brukes for rapportering, vil hjelpe deg til å spore fremgang på en jevnlig basis. En konfidensialitetsavtale (NDA) er signert ved hver kontrakt for å gi full beskyttelse av dine rettigheter.

Akselerer utgivelse

Bring programvare produkter til markedet måneder før konkurrenter ved å bygge svært effektive team: legge til nye medlemmer i løpet av dager eller til og med timer. Ha full kontroll eller fokus på kjernevirksomheten, mens vi styrer hele produktets livssyklus.

Utvid laget

Utnytt kompetansen som teamet ditt mangler – våre utviklerne, teamledere, prosjektledere, eller QA ingeniører kan fungere som en forstørrelse av ditt utvikler team enten lokalt på deres kontor eller eksternt i vår avdeling i Minsk Hviterussland.

Kutt kostnader

Lever et høy-kvalitets produkt til en rimelig pris, mens vi håndterer trening, motivasjon, skatter, rekruttering, osv. Maksimer avkastningen med en balansert team struktur, kryssplattform utvikling, modulære arkitekturer, osv.

En leverandør med 250 + utviklere lokalisert på 8 steder!

 • Siden 2001 etablerte vi kontorer i California, Massachusetts, Norge, Danmark, Storbritannia, Sveits, Argentina og Øst-Europa
 • En moden programvareutvikling livssyklus og QA prosedyrer; et påvist, trinnvis, skalerbar og nøye dokumentert tilnærming
 • 91,5% av våre utviklere er senior og midt-nivå it ingeniører; en dokumentert lav utskiftings takt
 • Tilgang til vår FoU-avdeling som sporer de nyeste teknologier for å hjelpe deg med å levere programvare raskere, med forbedret ytelse, og til en lavere kostnad
 • Spis kompetanse i store data, nett sky databehandling, server / front-end prosjektering, mobile teknologier, osv.
 • Fleksible engasjement modeller i henhold til behov til dine prosjektet (se vår ledergruppe og bedriftens sammendrag)

Ønsker du å diskutere vårt bidrag for raskere leveranse av din løsning?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS