Utnytt store data med skalerbare cloud løsninger

Utnytt store data med skalerbare cloud løsninger

Volum, hastighet og variasjon gjør BigData vanskelig å fange, kostbare å lagre, og svært vanskelig å analysere. Tradisjonelle relasjonsdatabaser ble opprinnelig laget for å fungere med en brøkdel av dagens data mengder og belastning som nå fører til ytelse og skalering problemer.

Start med ett lite cluster og skaler den til hundrevis av noder

Ved å ha profesjonell erfaring i å optimalisere storskala distribuerte løsninger for data søk, analyse, osv., kan Altoros hjelpe deg med å bygge et system som kan fange, lagre og analysere store mengder av data. Du kan optimalisere din database for å leve med ekstreme laster og vokse sammen med databehandlings behovet.

Test og finjuster din data system

Finn ytelses utfordringer ved å simulere ekstreme data laster. Få raskere lese og skive ytelser ved å finjustere din løsning. Øk hastigheten på databehandling ved hjelp av distribuert databehandling.

Gjør store data til en verdi

Avdekk avhengigheter i din BigData for å se risiko, optimalisere rutiner, forutsi hendelser. Dette er informasjon som er gjemt i dine BigData med riktig datamodellering og algoritmer gjøres om til store verdier for din bedrift.

Skaller mens du vokser

Migrer til nett sky for bedre skalering: raskt utvidelse eller krymping av din nett sky lagring i forhold til endring i behovene dine. Automatiser distribusjon og vedlikehold av din database.

Over 10 års erfaring i å bygge komplekse distribuerte systemer løsninger

 • Profesjonell erfaring i MongoDB, Cassandra, HBase, Couchbase, Riak, Amazon Dynamo, Google BigTable og andre NoSQL / NewSQL systemer
 • Spis kompetanse på bygging av storskala distribuerte dataløsninger: den største klyngen som var utviklet av Altoros ingeniører besto av over 400 noder
 • Med over 250 medarbeidere, og stort team med ”hands on” kompetanse i å utviklinge BigData teknologier løsninger for RightScale, NuoDB, Couchbase og andre teknologileverandører

Ønsker du å diskutere hvordan man skal utnytte Big data?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS