Tjenester og løsninger baserte på åpen kildekode (Open Source)

Tjenester og løsninger baserte på åpen kildekode (Open Source)

I dag blir programvareleverandører stadig utfordret til å redusere utviklingssykluser og samtidig kutte kostnader. Analysefirmaet Forrester viser at stadig flere virksomheter oppdager at systemutvikling basert på Open Source rammeverk og plattformer sikrer en raskere og mer kostnadseffektiv implementering. Gartner forutsetter at 80% av all kommersiell programvare som utvikles i 2012 vil være basert på åpen kildekode.
Dedikerte utviklere ved Altoros leverer sine tjenester, løsninger og produkter til programvareselskaper som vil forkorte utvikling sykluser, redusere utviklingskostnader og forbedre ytelsen med løsninger basert på fri programvare.

Fokuserte tjenester:

 • Altoros utfører produktutvikling tjenester baserte på åpne standarder
 • Vi utvikler og drifter løsninger basert på Linux som gir kunden høyest mulige hastighet, tilgjengelighet og sikkerhet.
 • Altoros utfører tjenester innen kvalitetssikring, evaluering, rådgivning og utvikling av programvare basert på åpen kildekode

Fordeler for din bedrift:

 • Altoros tilbyr tjenester innen onsite og nearshore testing som gir fleksibilitet og frigjør ressurser som kan konsentreres om kjernevirksomheten og bedriftens langsiktige utvikling.
 • Vi aksepterer forespørsel på norsk, svensk og dansk
 • Vi har stor kompetanse innen de fleste utviklingsmiljøer (LAMP, JBoss, Java, Spring, Eclipse, Ruby on Rails, Adobe)
 • Altoros holder fokus på programvareutvikling og forstår at programvareutvikling ikke er det samme som prosjektutvikling med faste rammer.
 • Unik vurderingssystemet som motiverer gruppemedlemmer for konstant forbedring, viser deres personlige utviklingen og øker effektiviteten på utvikleren

Ønsker du å diskutere hvordan å akselerere levering av din produkt?
  Jan-Terje Nordlien
  Daglig leder
  jan-terje@altoros.no
  +47 21 92 93 00

  Org. num.: 894 684 992
  Tordenskiolds gate 2,
  0160 Oslo

  Kunder snakker

  • "Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning. Utviklerne har vist kreativitet og har dyp teknisk kompetanse. En tur til Norge i ny og nå har gjørt oss ennå bedre kjent og forenklet kommunikasjonen ytterligere, noe som utviklerne fra Altoros også har satt stor pris på."

   Jarl Spandow, ePocket Handyman AS

  © 2009 – 2019 Altoros Norge AS