1

Tilpassede Programvareutviklings Tjenester

Altoros er et IT-konsulent- og programvareutviklingsselskap med fokus på bransje- og teknologisk kompetanse. Altoros leier ut utviklere for å gjennomføre prosjekter eller navngitte dedikerte ressurser til selskaper i Norge.

Kontakt ekspertene til Altoros

Tjenester

Vi skaper og videreutvikler ditt produkt, integrerer med eksisterende system eller porterer til ny teknologisk arkitektur. Alt fra oss er i lettlest kode, godt dokumentert, frigjør tid og maksimerer verdi.

Utvikling av applikasjoner på web og mobil

Vi skaper og videreutvikler ditt produkt, integrerer med eksisterende system eller porterer til ny teknologisk arkitektur. Alt fra oss er i lettlest kode, godt dokumentert, frigjør tid og maksimerer verdi.

Les mer her
Tilpassede programvareutvikling

Ved å samarbeide med Altoros har kundene våre kunnet bringe programvareprodukter til markedet flere måneder før konkurrentene, forbedret utviklingseffektivitet, produktivitet og programvarekvalitet opptil 5x, og redusert sine kostnader.

Les mer her
Dedikert utviklingsteam

Ansett erfarne programvareingeniører og dedikerte utviklerteam for å dekke behovene til ditt prosjekt. Vi tar oss av ansettelse, administrering og motivering av dyktige programvareingeniører. Risikofri prøveperiode og garantert team-retensjon.

Les mer her
Sky-infrastruktur og automatisering

Altoros har ett team av sertifiserte sky-arkitekter, administratorer, og DevOps ingeniører som kan hjelpe deg å implementere, automatisere, administrere private og hybride skyer for å gjøre IT-infrastrukturen mer fleksibel og skalerbar, og redusere sky-forvaltningskostnader.

Les mer her
Kunstig intelligens

Ved å benytte beste praksis innen kunstig intelligens, kan vi hjelpe organisasjoner i alle størrelser og industrier å automatisere og optimalisere eksisterende prosesser, iverksette prediktive analyser / vedlikehold, og forbedre kundeservicen.

Les mer her
Kvalitetssikring av programvare

Altoros har hjulpet mange norske selskaper innen test og kvalitetssikring slik at de klarte å oppfylle sluttbrukeres krav til kvalitet, skalerbarhet, stabilitet, sikkerhet og ytelse. Dette ved hjelp av spesialister innen kvalitetssikring som vil utføre grundige analyser etter behov og mål for å identifisere og lokalisere utfordringer som finnes i programvaren.

Les mer her

140+ aktive Norske kunder

Les mer her

Vi er veldig fornøyd med Altoros. Selskapet har mennesker med god teknisk kompetanse, god forretningsforståelse og høy servicegrad. Altoros har vist stor fleksibilitet og er løsningsorientert. Vi vil absolutt anbefale dem til andre.

Håkon Kallevig

DAGLIG LEDER I TQM PARTNER AS

Vi jobber med Altoros sine utviklere som om det var våres egne, det er som å ha ett ekstra fleksibel kontor når det kommer til bemanning.

Jarl Spandow

DAGLIG LEDER, EPOCKET HANDYMAN AS

Vi har brukt Altoros som tjenesteleverandør i flere år. De bidrar til å sette opp nye tester og kvalitetsrutiner. Vi opplever Altoros som løsningsorienterte og profesjonelle.

Jostein Tuhus Sørli

UTVIKLINGSDIREKTØR / CIO

Vi har jobbet tett med siden Altoros siden høsten 2006, og de har vist god gjennomføringsevne, god forretningsforståelse, sammen med evnen til å sette seg inn i ny teknologi. Vi ser på Altoros som en utvidet utviklingsavdeling hvor opplært forretningskompetansen kan gjenbrukes i nye prosjekter.

Thomas Hamm

DAGLIG LEDER, CONSAFE LOGISTICS AS

Vi har klart å levert flere nye tjenester på markedet på veldig kort tid. Dyktige og kreative utviklere hos Altoros har bidratt til å implementere våres tanker og ideer til virkelige produkter.

Lars Svenkerud

TEKNISK SJEF, TOUCH TECHNOLOGY AS

Veien til resultater

Resultatbaserte team
Vi forenkler programvareutvikling for våre kunder, slik at de kan konsentrere seg på kjernevirksomheten. Hvert team er selvgående, fokusert på forretningsmål og ansvarlig for resultatene.
Rask start innen 2-4 dager
Ingen grunn til å bruke tid på screening, intervju og tilpasning av programvareutviklere, vi kobler deg til et sammensveiset team klar til avspark.
Rask oppsett av prosjekt-skyinfrastruktur innen 2-4 dager i gjennomsnitt
Med forhåndsdesignede maler og automatiseringsverktøy kan vi hjelpe dere med å raskt sette opp infrastrukturen og starte opp prosjektutviklingen på rekordkort tid.
Få resultater annenhver uke
Første arbeidskode i produksjon innen 4-6 uker. Spritbaserte demoer annenhver uke.
Optimalisert kode-leveranse for bedre resultater
Vi streber etter å levere praktiske løsninger som møter deres behov. Ved å kun levere kode som øker verdi, sparer vi tid, penger og øker kvaliteten.
Resultatbasert måling
Du får hva du måler. Ved å fokusere på forretningsresultater bringe virksomheten deres til et helt nytt nivå i løpet av kort tid.
Smidig arbeidsstyrke
Vi streber etter å levere praktiske løsninger som møter deres behov. Ved å kun levere kode som øker verdi, sparer vi tid, penger og øker kvaliteten.
Har du spørsmål om vår tilnærming?

TEKNOLOGI EKSPERTISE

BACKEND
MOBIL
FRONTEND
DATATEKNIKK
CLOUD NATIVE-UTVIKLING
NYSKAPNINGER

Portefølje

PorterBuddy - Cloud, Mobilapp og Webløsning

Visjonen er å revolusjonere logistikkbransjen med ekspresslevering som tar i bruk ledig kapasitet som sjåførbrukere og taxi i nærområdet. Dette stiller krav til fleksibilitet, samhandling, og leveransestyring basert på sanntidsinformasjon. Med et leveransenettverk som er koordinert i samme backendløsning, kan Porterbuddy få pakken levert på timen. Rutineoptimalisering og finjustering av samhandlingsprosesser var helt avgjørende. Med sitt nye system vil Porterbuddy i fremtiden satse på mer avanserte algoritmer, håndtering av Big Data og maskinlæring / AI.

Elektro Union AS – Cloud Webløsning

Elektro Union trengte en webløsning hvor elektrikere kunne tegne og dra inn komponenter i bygningers plantegninger for å illustrere hva som skal hvor i nybygg. Her er brukervennlighet helt i sentrum og Altoros møtte utfordringen med kompetente spesialister innen UI/UX og grafisk design. Disse jobbet tett med kunden for å sikre at applikasjonen er logisk strukturert og lett å bruke. Løsningen var en stor nok suksess til at flere systemer allerede er bestilt av Elektro Union.

Locus – System for koordinering av Helse- og Brannvesen

Utfordringen med Locus var å utvikle en ny og moderne løsning med robust arkitektur og bredere funksjonalitet. Adskilte moduler holder forskjellige funksjoner separat og logisk strukturert for å unngå ‘Spaghettikode’. Oppgavene til dispatchere i kontrollrommet håndteres raskt og kjøretøy og helikoptre koordineres effektivt. Løsningen har en solid grunnmur med skalerbar kode som kan bygges videre på og vedlikeholdes. Basert på dette har Locus også bestilt løsninger for logistikk.

Om Altoros

Altoros ble etablert i 2001 med hovedkontor i Silicon Valley (Sunnyvale, California). Vi har lokale salgsavdelinger i USA, Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Sveits og flere kontorer i Øst Europa og Argentina. Altoros er i vekst og vi har i dag mer enn 400 ansatte. 96 % av alle ansatte i Altoros har en høyere universitets utdannelse, innen informatikk, matematikk og / eller fysikk. Vi har en vekstrate i antall ansatte på 73 % årlig. 91,5 % av våre ansatte er Senior- eller Mid-nivå ingeniører. I Norge har vi jobbet siden 2004 og omsetter mer enn 40 % av hele Altoros. I 2009 registrerte vi Altoros Norge AS og nå har vi mer enn 140 aktive kunder.

Les mer her
image
1420+

projekter

400+

systemutviklere

2

risikofri prøveperiode

19

år på markedet

Partnere

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Kontakt oss få et tilbud

Jan-Terje Nordlien

Daglig leder

jan-terje@altoros.no+47 21 92 93 00

Altoros Norge AS
Org.nr.: 894 684 992
Tordenskiolds gate 2,
0160 Oslo